Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Jade (9 jaar)
7 maanden geleden

Ze vond het heel fijn bij je te komen, en vindt het jammer dat het afgelopen is. Zelf heeft ze aangegeven graag weer bij je te komen als daar aanleiding voor is. 'ik denk dat ik in groep 6 nog wel eens naar Anna ga'.
Het heeft meer zelfvertrouwen gegeven en dat werd beaamd door haar leraar, die een duidelijk verschil zag, en merkte dat ze niet meer naar hulpmiddelen greep, en op eigen kracht meer voor elkaar kreeg. Dit werd ook in haar rapport benoemd.

Lang verhaal kort: je hebt heel goed werk verricht, met allemaal tevreden partijen!

Linda
7 maanden geleden

Jade vond het heerlijk om naar je toe te gaan, ze voelde zich heel prettig bij je waardoor ze ook goed vrijuit kon praten en je haar veel vertrouwen hebt gegeven.
De begeleiding was prettig afgekaderd met tussentijdse contactmomenten, zodat wij ook wisten wat er gebeurde. We hebben het idee dat het Jade goed geholpen heeft, en ze weer wat luchtiger in het leven staat, de komende weken school zullen dat hopelijk bevestigen. Ook merken we dat ze de 'trucjes' die ze van je geleerd heeft keer op keer toepast, en ze helpen haar.

Voor ons als ouders heeft dit alles geholpen omdat wij niet meer zo goed wisten waar we het zoeken moesten. Voor mij (Linda) is het gehele traject een eyeopener geweest waarbij ik geleerd heb Jade op een andere manier te benaderen en vooral wat meer los te laten.

Petra
9 maanden geleden

Heel erg bedankt voor de mooie sessie donderdag. Het is nog een beetje aan het indalen. Merk wat meer rust in mezelf en dat is fijn. Je had voor mij een hele prettige niet oordelende houding wat mij me veilig deed voelen om te delen wat erin me speelt. Dank daarvoor!

Annalotte
een jaar geleden

Ik kan Anna van harte aanbevelen. Ze heeft mij op een liefdevolle manier geholpen om de berichten die mijn dochter me stuurt door middel van haar gedrag en haar emoties, te kunnen lezen. Hierdoor leerde ik vooral heel veel over mezelf , wat ik zelf nodig heb en hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. Met een aantal sleutelwoorden en mantra's in mijn hoofd (en hart), probeer ik meer voor mezelf te zorgen en komt mijn dochtertje rustig naar me toe als ze iets van me nodig heeft. Prachtig om te ervaren, en om met hulp van Anna van mijn dochter te mogen leren. Ik kan het iedere ouder aanraden!

Lonneke
een jaar geleden

Anna is een hele doortastende, lieve coach die goed luistert, doorvraagt en tot de kern komt door de juiste vragen te stellen en technieken te gebruiken. Echt een aanrader als je iets in jezelf/de opvoeding van je kind wil veranderen!

Maarten - vader van Jurre (14 jaar)
2 jaar geleden

Mijn beeld van jouw werkwijze is dat je bijzonder goed luistert en observeert en vooral: niet oordeelt. Je creëert daarmee een heel veilige sfeer voor Jurre waarin hij echt gaat nadenken over de antwoorden op jouw vragen in plaats van de reflex van verdediging die wij bij hem opwekken.

Karina
2 jaar geleden

Na éen sessie met Anna, was er al zoveel meer helderheid.... Heel fijn dat ze uitgaat van je liefde, het zo graag goed willen doen en niet zozeer denkt in verandering of aanpassen. Want soms is bewustwording al genoeg, bezinkt dat en kun je alweer verder. Alles mocht er zijn en ze straalt bedachtzaamheid en rust uit. Heel gemakkelijk om met haar in 1 ruimte te zijn en je open te stellen. Ze heeft zelf de nodige persoonlijke en professionele ervaring om je snel op een dieper niveau te brengen. Ook had ze goed door wanneer ik meer aan het denken dan voelen was. Dankjewel dus, Anna!

Carolina Bosch
2 jaar geleden

Door de coaching van Anna werd me nog duidelijker dat mijn kinderen een spiegel voor me zijn. Door mooie diepe gesprekken, onder andere wandelend over de hei, heb ik veel over mezelf geleerd. Totaal onverwacht (want ik dacht dat dit over mijn zoontje zou gaan) bleek het over mij te gaan en leerde ik mezelf na 40 jaar toch weer iets beter kennen. Het was mooi, confronterend en een feest om weer te groeien als mens!

Erik
2 jaar geleden

Heel prettig om met Anna te spreken over relatie ouder-kind. Niet oordelend of belerend maar samen op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.
En misschien nog wel het belangrijkste...met een positieve bril op.
Hier hebben we dus echt iets aan gehad.

Linde
2 jaar geleden

"Ik vond het heel fijn om met Anna een coachgesprek te hebben, het was heel verhelderend. Anna liet mij zoeken naar de bron door terug te gaan kijken naar het begin, zelf te onderzoeken waar mijn angstige gevoel vandaan komt en mijn onzekerheid in het maken van mijn keuzes. Dat liet ze mij doen door stil te staan bij mijn gevoel, mijn ogen te sluiten en naar binnen te keren, te voelen in mijn lijf, naar het begin: de bron. Het gaf mij helderheid en ik voelde welke keuzes ik wilde maken. Doordat Anna met zoveel rust met mij mee ging zoeken naar mijn gevoel was het een hele fijne begeleidende stroming."