Reviews


Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 maanden geleden

Heel erg bedankt voor de mooie sessie donderdag. Het is nog een beetje aan het indalen. Merk wat meer rust in mezelf en dat is fijn. Je had voor mij een hele prettige niet oordelende houding wat mij me veilig deed voelen om te delen wat erin me speelt. Dank daarvoor!

Annalotte
7 maanden geleden

Ik kan Anna van harte aanbevelen. Ze heeft mij op een liefdevolle manier geholpen om de berichten die mijn dochter me stuurt door middel van haar gedrag en haar emoties, te kunnen lezen. Hierdoor leerde ik vooral heel veel over mezelf , wat ik zelf nodig heb en hoe ik beter voor mezelf kan zorgen. Met een aantal sleutelwoorden en mantra's in mijn hoofd (en hart), probeer ik meer voor mezelf te zorgen en komt mijn dochtertje rustig naar me toe als ze iets van me nodig heeft. Prachtig om te ervaren, en om met hulp van Anna van mijn dochter te mogen leren. Ik kan het iedere ouder aanraden!

Lonneke
10 maanden geleden

Anna is een hele doortastende, lieve coach die goed luistert, doorvraagt en tot de kern komt door de juiste vragen te stellen en technieken te gebruiken. Echt een aanrader als je iets in jezelf/de opvoeding van je kind wil veranderen!

Maarten - vader van Jurre (14 jaar)
een jaar geleden

Mijn beeld van jouw werkwijze is dat je bijzonder goed luistert en observeert en vooral: niet oordeelt. Je creëert daarmee een heel veilige sfeer voor Jurre waarin hij echt gaat nadenken over de antwoorden op jouw vragen in plaats van de reflex van verdediging die wij bij hem opwekken.

Karina
een jaar geleden

Na éen sessie met Anna, was er al zoveel meer helderheid.... Heel fijn dat ze uitgaat van je liefde, het zo graag goed willen doen en niet zozeer denkt in verandering of aanpassen. Want soms is bewustwording al genoeg, bezinkt dat en kun je alweer verder. Alles mocht er zijn en ze straalt bedachtzaamheid en rust uit. Heel gemakkelijk om met haar in 1 ruimte te zijn en je open te stellen. Ze heeft zelf de nodige persoonlijke en professionele ervaring om je snel op een dieper niveau te brengen. Ook had ze goed door wanneer ik meer aan het denken dan voelen was. Dankjewel dus, Anna!

Carolina Bosch
een jaar geleden

Door de coaching van Anna werd me nog duidelijker dat mijn kinderen een spiegel voor me zijn. Door mooie diepe gesprekken, onder andere wandelend over de hei, heb ik veel over mezelf geleerd. Totaal onverwacht (want ik dacht dat dit over mijn zoontje zou gaan) bleek het over mij te gaan en leerde ik mezelf na 40 jaar toch weer iets beter kennen. Het was mooi, confronterend en een feest om weer te groeien als mens!

Erik
een jaar geleden

Heel prettig om met Anna te spreken over relatie ouder-kind. Niet oordelend of belerend maar samen op zoek naar oplossingen en mogelijkheden.
En misschien nog wel het belangrijkste...met een positieve bril op.
Hier hebben we dus echt iets aan gehad.

Linde
een jaar geleden

"Ik vond het heel fijn om met Anna een coachgesprek te hebben, het was heel verhelderend. Anna liet mij zoeken naar de bron door terug te gaan kijken naar het begin, zelf te onderzoeken waar mijn angstige gevoel vandaan komt en mijn onzekerheid in het maken van mijn keuzes. Dat liet ze mij doen door stil te staan bij mijn gevoel, mijn ogen te sluiten en naar binnen te keren, te voelen in mijn lijf, naar het begin: de bron. Het gaf mij helderheid en ik voelde welke keuzes ik wilde maken. Doordat Anna met zoveel rust met mij mee ging zoeken naar mijn gevoel was het een hele fijne begeleidende stroming."

Shusma
een jaar geleden

Wat een geluk dat jij op mijn/ons pad kwam.
Het universum heeft jou naar ons toegebracht. Wanneer ik jou het hardst nodig bleek te hebben. En vanaf het eerste belletje voelde het al goed! Iets wat ik niet snel heb bij mensen. Jij straalt zoveel rust uit, je aura, je stem en dat alles bij elkaar geeft mij ook heel veel rust en maakt onze sessies samen héél fijn.
Ik kan én durf mij volledig open te stellen naar jou toe. Iets wat niet heel veel mensen lukt, bij mij. 😉
Zonder te oordelen hoor je alles aan en denk je mee in hoe we het kunnen "oplossen", aanpakken of waar het vandaan komt. Heerlijk!
Voor mij ben je een lichtpuntje in mijn leven en hoop ik, voor jou, maar zeker ook voor andere gezinnen, dat je nog heel veel meer gezinnen kunt en zult helpen. Want dit gun ik iedereen! En ik raad je dan ook bij iedereen aan die het nodig (zal) hebben.

Marlijn
een jaar geleden

"Anna is zeer professioneel in het aanhoren van je vraagstukken en stuurt door middel van vragen naar een voor jou passende oplossing. Zelf zat ik met het plotseling broekplassen van onze jongste en doordat ik mijn houding kon veranderen was het grappig genoeg direct over!"