Online spiegelsessies

Begrijp je je kind niet? Weet je niet wat je met zijn of haar gedrag aan moet? Voel je irritatie, boosheid, frustratie of onmacht bij dat wat je kind doet of zegt? Grote kans dat jouw kind jou spiegelt met zijn gedrag. Doordat dit gedrag precies jouw pijnpunten raakt, ervaar je het als problematisch. Het confronteert jou met een stukje van jezelf dat je niet geaccepteerd hebt en waar oude pijn zit. Het betekent ook dat de sleutel tot de oplossing grotendeels bij jou ligt en je je kind niet hoeft te belasten. 

 

Gedrag van een kind dat als een probleem wordt ervaren, is namelijk een prachtige richtingaanwijzer voor de ouder. Het kind reikt de ouder onbewust een levensles aan. Door deze kans te grijpen, ontwikkel je niet alleen jezelf maar ontwikkel je ook datgene dat jouw kind van jou nodig heeft. Als je als ouder verandert, verandert je kind met je mee! 

 

Wil je het gedrag van je kind begrijpen en erachter komen wat jij van je kind kan leren? Dan kan door spiegelsessies die online plaatsvinden.

Voor wie: Voor ouders die bepaald gedrag van hun kind als problematisch, uitdagend of irritant ervaren. Je voelt onmacht, frustratie of boosheid door dat wat je kind doet of zegt. 

Wat levert het op: Diepgaand inzicht in wat er nu écht aan de hand is: wat is de boodschap achter het gedrag? Bewustwording van de boodschap van je kind zorgt voor een grote stap naar verbetering van het gedrag van je kind draagt bij aan jouw zelfontwikkeling.

Pakket bestaat uit: twee sessies en een samenvattend verslag van de vertaling van het gedrag naar de boodschap die jou kind je geeft. De sessies duren 60 tot 75 minuten. Tussen de sessies in werk ik ons eerste gesprek uit en vertaal ik de boodschap van je kind. Je krijgt de boodschap voorafgaand aan het tweede gesprek per mail opgestuurd. 

Investering: 190,- euro